Очни болести
 
Фармакотерапия
 
НОВО
Фармакотерапия - Учебник за специалисти по обществено здраве: лекарски асистенти, медицински сестри и акушерки
Очни болести
 
Комитентен страбизъм - диагностичен и терапевтичен алгоритъм
 
НОВО
Комитентен страбизъм - диагностичен и терапевтичен алгоритъм
Псориазис
 
Псориазис: Лечение чрез природни продукти, нови лекарства и научен опит : Psoriazis: Cure by natural products, new drugs and skientific experience
Код: 0007MEDATEA01
Автори: Проф. Надка Бояджиева, Маг. ф-т В. Найденов
Страници: 264, Дата на издаване: 2012
 
Цена:15,00 лв

Описание

Книгата представя съвременни и нови факти за етиология, патогенеза, клиника, профилактика и лечение на псориазис. Тя е предназначена за широк кръг от читатели, от специалисти в медицината до студенти, от пациенти до всеки гражданин.

Новото са възможностите както за ранна профилактика съобщени в

книгата, така и оптимистичните резултати от съвременно лечение на псориазис. Книгата фокусира върху нови продукти, разработени, създадени, патентирани и внедрени от колектив с ръководител магистър фармацевт Владимир Найденов, които са ефективни в комплексната терапия на псориазис.

За първи път се съобщават научни факти за ефективност и характеристики на редица от лечебните продукти. Съобщават се нови и утвърдени факти за природни продукти с важност за ранна профилактика/лечение на заболяването. За първи път в настоящата книга се обясняват и фармакологичните механизми на действие на различни природни и синтетични продукти в лечението на псориазис.

Най-нови данни за съвременни фармакотерапевтични средства се представят на достъпен език за читателя. Осветлена е ролята на имунната система и възможностите с природни продукти да повлияем в лечението на псориазис. Реално настоящата книга прави мост между най-съвременните научни факти за заболяването и утвърдените с практиката опит и лечебни средства.

Основната цел на настоящата книга е запознае читателят в достъпна форма за особеностите на заболяването псориазис и научните подходи за неговото лечение. Написана на двa eвропейски езика, български и английски, книгата ще бъде полезна за по-широк кръг от читатели. Вярваме, че със знанията и фактите в настоящата монография ще помогнем на много хора както за ранно и ефективно лечение, така и за съвременна диагностика и профилактика на псориазис

Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Начин на получаване:

 


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

Форма за поръчка

доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Можете да получите пратките от офисите на Куриерската фирма
ECONT или SPEEDY по Ваш избор

или

на адреса определен от Вас

Плащането се извършва на куриера в момента на получаване на пратката.

Времето за доставка е от 2 до 3 дни.