Gastroenterology and Hepatology Lectures - part one
 
НОВО
Gastroenterology and Hepatology Lectures - part one
Мозъчни съдови малформации
  Мозъчни съдови малформации - от диагностика до ендоваскуларно лечение
Пациент - центриран подход при гериатрични пациенти в общата медицинска практика
 
НОВО
Пациент - центриран подход при гериатрични пациенти в общата медицинска практика
Спешна доболнична специализирана помощ
  Спешна доболнична специализирана помощ
Псориазис
 
Псориазис: Лечение чрез природни продукти, нови лекарства и научен опит : Psoriazis: Cure by natural products, new drugs and skientific experience
Код: 0007MEDATEA01
Автори: Проф. Надка Бояджиева, Маг. ф-т В. Найденов
Страници: 264, Дата на издаване: 2012
 
Цена:15,00 лв

Описание

Книгата представя съвременни и нови факти за етиология, патогенеза, клиника, профилактика и лечение на псориазис. Тя е предназначена за широк кръг от читатели, от специалисти в медицината до студенти, от пациенти до всеки гражданин.

Новото са възможностите както за ранна профилактика съобщени в

книгата, така и оптимистичните резултати от съвременно лечение на псориазис. Книгата фокусира върху нови продукти, разработени, създадени, патентирани и внедрени от колектив с ръководител магистър фармацевт Владимир Найденов, които са ефективни в комплексната терапия на псориазис.

За първи път се съобщават научни факти за ефективност и характеристики на редица от лечебните продукти. Съобщават се нови и утвърдени факти за природни продукти с важност за ранна профилактика/лечение на заболяването. За първи път в настоящата книга се обясняват и фармакологичните механизми на действие на различни природни и синтетични продукти в лечението на псориазис.

Най-нови данни за съвременни фармакотерапевтични средства се представят на достъпен език за читателя. Осветлена е ролята на имунната система и възможностите с природни продукти да повлияем в лечението на псориазис. Реално настоящата книга прави мост между най-съвременните научни факти за заболяването и утвърдените с практиката опит и лечебни средства.

Основната цел на настоящата книга е запознае читателят в достъпна форма за особеностите на заболяването псориазис и научните подходи за неговото лечение. Написана на двa eвропейски езика, български и английски, книгата ще бъде полезна за по-широк кръг от читатели. Вярваме, че със знанията и фактите в настоящата монография ще помогнем на много хора както за ранно и ефективно лечение, така и за съвременна диагностика и профилактика на псориазис

Заглавие
Брой
Код
Име*
e-mail*
Телефон*
Изберете начина на получаване на пратката
Ще взема пратката от офиса на Speedy
Адрес на получателя
Град*
ПК*
Форма за поръчка

доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Можете да получите пратките от офисите на Куриерската фирма
ECONT или SPEEDY по Ваш избор

или

на адреса определен от Вас

Плащането се извършва на куриера в момента на получаване на пратката.

Времето за доставка е от 2 до 3 дни.