Chania
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКАРЯ
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА



Техника на рентгенографското изследване
Техника на рентгенографското изследване
Автор: проф. Н. Тоцев, Н. Михайлова, С. Габърска
Издателство: Медицински университет Плевен
Каталожен №: 1055_PLV_42
ISBN: 978-954-756-256-1
Категория: Рентген - Образна диагностика
Година: 2020
Размер: 14 х 21 см.
Корица: Мека
Страници: 226

Цена: 33,00 лв.
ОПИСАНИЕ
Съвременно ръководство с практическа и фундаментална насоченост, даващо бързо достъпна информация, необходима в ежедневната практика на всички рентгенови лаборанти Специализираната медицинска литература по образна диагностика отдавна се нуждае от едно съвременно, стегнато, но достатъчно всеобхватно и добре онагледено изложение на центражните техники, които са в основата на конвенционалната радиология. Написването на такова ръководство, което да бъде съвременно и богато информативно, но същевременно подходящо структурирано, ясно и разбираемо, е твърде трудна задача за всеки автор.

Това ръководство представлява опит за обединяване на познанията от миналото с тези от настоящето, като целта е да се уеднакви нашето медицинско образование по образна диагностика с това на европейските страни. Заслужава също да се отбележи, че при четенето и ползването на подобно ръководство, за постигане на по-лесно разбиране и ефективно усвояване на предоставените данни, е от особено значение да има логична последователност и вътрешно струкуриране на отделните раздели. В тази насока сме се постарали да постигнем еднотипна систематизация и балансираност на целия материал. Представените случаи са от истинската практика, точни, прецизно детайлни, със съвременен подход към конвенционалните рентгенови изследвания.

Правилното и точно изпълнение на алгоритмите на отделните центражи на горния и долен крайник, на черепа и гръбначния стълб изисква спазването на редица основни правила, както и солидни анатомични познания. Представеното съвременно ръководство е с практическа и фундаментална насоченост и дава бързо достъпна информация, така необходима в ежедневната практика на всички рентгенови лаборанти, специализанти и специалисти по „Образна диагностика“.
СЪДЪРЖАНИЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:





Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки

Декларация за поверителност