ChaniaФотографски атлас по анатомия, за студенти по медицина и дентална медицина
Фотографски атлас по анатомия, за студенти по медицина и дентална медицина
Код: 2264NBBVAP72
Категория: Анатомия и патоанатомия
Автор: Под редакция на С. Сивков
Издателство: LaxBook
твърда корица
Година: 2016
Страници: 462
Цена: 78 лв.
ОПИСАНИЕ

Едно от първите неща, които студентът осъзнава по време обучението по анатомия е, че фигурите в учебника не отразяват реалността на консервираното тяло за дисекция. Артериите не са оцветени в червено, вените не са в синьо, нито пък нервите са в жълто.

Цветният Фотографски атлас по анатомия подпомага чудесно „превода на цветните рисунки от учебниците и атласите по анатомия чрез висококачествени снимки на препарати, изработени в дисекционните зали. Атласът отразява натрупания многогодишен преподавателски опит в Катедрата и изразява философията на школата на Катедрата за преподаване на анатомия на човека върху препарати, изработвани в дисекционните зали.

Резултат от продължителен труд на авторите, този атлас включва 12 раздела, в които на топографски принцип се представя строежа на човешкото тяло. Документираните препарати показват отделните органи и системи в детайли и в реда, по които се преподават в катедрата, като целта е да направи връзката между отделните структури и топографското им местоположение още по-ясна.

Използваните наименования съответстват на Парижката анатомична номенклатура (PNA), 1955 година и нейните последващи актуализации. Всички показани препарати са изготвени от студенти и преподаватели от Катедрата по анатомия, хистология и ембриология на Медицински университет - Пловдив. 

СЪДЪРЖАНИЕ

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:

Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки