Chania
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКАРЯ
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТАГастроентерология 2020 - Книга 2
Гастроентерология 2020 - Книга 1

Автор: Под редакцията на Захарий Кръстев, Росен Николов
Издателство: ЗУМ ДИЗАЙН
Каталожен №: 75705_ZOM_02
ISBN: 978-619-91757-0-5
Категория: Гастроентерология
Година: 2020
Размер: 16 х 24 см.
Корица: Мека
Страници: 714

Цена: 66,00 лв.

ОПИСАНИЕ

„Гастроентерология 2020“ е съвременно Ръководство и Справочник. Автори са 56 специалисти в различни области на гастроентерологията или тясно свързани с нея.

Гастроентерологията в последните години се развива твърде бързо. Нови методи и техники обогатяват диагностиката и лечението. Тези  промени изискват нови познания и умения.

В Ръководството е отделено особено внимание на фармакотерапията на гастроинтестиналните заболявания, като са посочени критериите за избор на лекарственото средство в зависимост от клиничната картина, формата и тежестта на заболяването. Разделът за антибиотиците: „Антибиотиците в гастро-ентерологията днес и утре“  е написан увлекателно и се чете като хубав роман.

Все по-голямо място имат  съвременната  генетиката  за индивидуализиране и оптимизиране на терапевтичните подходи;  хистологичните изследвания за детайлизиране на особеностите в патологичния процес; възможностите на образната диагностика.
Интердисциплинарните отношения са показани в Ръководството в раздела „Зад завесата“ – метафорично определение на многото интердисциплинарни изследвания и може да се определи като подход, зад който се крие истинското състояние на болния.

В раздела „Гастроентерологията и другите“ са показани гастроентерологични  промени съпътстващи други нозологични единици  от областта на денталната медицина, ортопедията, ендокринологията и др. Повлияване на „другите“ от  гастро-ентерологичната терапия е понякога изненадващо.

„Гастроентерология 2020“ е с голяма научна и практическа стойност. Тя надхвърля традиционните рамки на тясната специалност и обогатява съвременната медицинска литература.

 

 

---

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:

Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки

Декларация за поверителност