Chania
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКАРЯ
ПЪРВИЧНИ ИМУННИ ДЕФИЦИТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТАJunquiera’s Основи на хистологията - учебник и атлас. Част 1
Junquiera’s Основи на хистологията - учебник и атлас. Част 1

Автор: Антъни Л. Мешер
Издателство: LaxBook
Каталожен №: 91542_VAP_701
ISBN: 978-619-189-154-2
Категория: Хисто-цито-ембриология
Година: 2021
Размер: A4
Корица: Мека
Страници: 214

Цена: 36,00 лв.

ОПИСАНИЕ

Първа част на това класическо издание (учебник и атлас) е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология

В продължение на повече от четири десетилетия Basic Histology на Junqueira изгражда глобална репутация като най-достъпния, но всеобхватен преглед на структурата и функциите на човешката тъкан.

Това класическо издание е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология, което интегрира материала с този на биохимията, имунологията, ендокринологията и физиологията и осигурява отлична основа за последващи изследвания в патологията.

Junqueira’s е написана специално за студенти по медицина и други професии, свързани със здравето, както и за напреднали бакалавърски курсове по тъканна биология.

Всяка глава включва набор от въпроси за самопроверка с множество варианти, които ви позволяват да оцените разбирането си за материала, като някои въпроси използват клинични случаи, за да се придобие по-добра предствава. Резюме на ключови точки и обобщаващи таблици подчертават важното и го представят по начин, който е лесен за запомняне.

Изданието е с рационализиран дизайн на страниците, включващ кратки абзаци с основен акцент и ключови термини. Обхванати са всички тъкани, всяка органна система, органи, кости и хрущяли, кръв, кожа и други. Ценното приложение на светлинни микроскопични петна ясно обяснява тази техника за оцветяване, която трябва да се усвои.

--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:

Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО

 
КНИГАПОЩА МЕДБУК

Контакти:

medbookpost@abv.bg

Tel: 088 7777 610

Общи условия

Доставки

Поръчки

Декларация за поверителност